Nadruk ontwerpt en levert een breed gamma aan binnen– en buitenreclame,
voertuigbelettering, beursstanden en shop visuals. We bezorgen u op voorhand
levensechte simulaties en kiezen resoluut voor kwaliteit.

 
 

Binnen- en buitenreclame

De mogelijkheden zijn enorm en gratis reclameruimte ligt voor het grijpen. U hoeft ze enkel te gebruiken.
Doeltreffende sign-toepassingen geven uw bedrijf of organisatie maximale visibiliteit. De constante evolutie in materialen en technieken zorgt voor een steeds bredere waaier aan mogelijkheden. Gevelbanners, car wraps, vlaggen, beursstanden, zitzakken, vloerstickers, buitenborden, skytubes, LED-frames, geluiddempende textielframes …

Voor elke toepassing zijn er specifieke vereisten voor het ontwerp, het materiaal en de plaatsing. Prijzen en mogelijkheden kunnen erg verschillen, dus aarzel niet om informatie te vragen. Monomeer of polymeer, basic of luxueus, mat of glanzend, UV of solvent, mesh of backlit, forex of dibond, … Wij leveren topproducten van de beste merken.

 

Voertuigbelettering

Alleen al aan advertentieruimte is uw wagenpark een fortuin waard. Rijdende reclame met een bereik waarvoor u in printmedia of op billboards diep in uw zakken moet tasten. Nadruk verzorgt uw wagenbeletteringen van ontwerp tot uitvoering. Omdat een goed ontwerp de basis vormt, maken we een duidelijk onderscheid tussen de ontwerpfase en de belettering zelf.
De plaatsing wordt uitgevoerd door ervaren specialisten en kan zowel op locatie als in onze werkplaats.

Als u zelf met een vaste beletteringsfirma werkt, bezorgen we u met evenveel plezier gebruiksklare productiebestanden en de nodige richtlijnen.

 

Beursstanden en events

De vormgeving en aankleding van uw beursstanden en events is bij ons in goede handen. Huurstanden worden in een mum van tijd omgetoverd tot unieke, stijlvolle en uitnodigende publiekstrekkers. Daarbij maken we gebruik van handige toepassingen in textiel, roll-ups, muurframes, vloerstickers, contourgesneden plaatmaterialen en noem maar op. Herbruikbaarheid en gebruiksgemak zijn daarbij cruciaal. Zo kan u heel wat materialen later opnieuw gebruiken voor andere events of in uw bedrijf zelf.

Heel wat van onze klanten hebben voortaan ook een eigen standaard marketingset in huis. Zo’n set wordt op maat samengesteld en kan makkelijk bij u op het bedrijf bewaard worden. Met een aantal vlaggen, roll-ups, spandoeken en interieur basics, komt u een heel eind. Zo worden er heel wat stress en kosten vermeden.

 

Interieur

Aangename interieurs doen kopen en consumeren. Als retailer of horeca-ondernemer is het evident om daar mee aan de slag te gaan, maar ook elk ander bedrijf heeft er baat bij. Een aangename werkomgeving zorgt voor meer efficiëntie, een betere sfeer en medewerkers die zich thuis voelen in hun bedrijf.

Een saaie muur toveren we om in een inspirerende visual. LED-frames met verwisselbare beelden geven een stijlvol overzicht van uw waarden of producten. Muren voorzien we van haast onzichtbare textielframes die aangepast kunnen worden aan het seizoen. Zijn verder mogelijk: gepersonaliseerde zitzakken, outdoor kussens, gordijnen en reliëfletters en nog veel meer.