Nadruk verzorgt uw volledige printcommunicatie van
ontwerp tot en met productie. We leveren drukklare bestanden
en drukwerken in alle maten en vormen.

 
 

Merken, logo’s en huisstijlen

In het bedrijfsleven is een eerste indruk van cruciaal belang. Een sterk logo en een professionele huisstijl maken daarin een groot verschil. Nadruk ontwerpt dagelijks logo’s en huisstijlen voor uiteenlopende sectoren. Steeds in de juiste stijl en optimaal afgestemd op uw doelgroep. Alles begint bij een sterk logo dat staat als een huis.

Uw huisstijl is een wezenlijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Consequent gebruik zorgt voor een maximale impact, meer naambekendheid en kostenbesparingen.

Om een merk of bedrijf de juiste uitstraling mee te geven, moeten we weten wie u bent en waar u voor staat. Alleen dan kunnen we uw merk succesvol maken. Schrik dus niet als we u bestoken met vragen, met u een toertje gaan wandelen of ons als sparring partner opstellen. Om uw merk te maken, moeten we het begrijpen en er in geloven. Pas daarna kunnen we aan de slag.

Als uw merk nog geen naam heeft, dan zoeken we die voor u. Vervolgens ontwerpen we een professioneel logo en we schrijven een baseline die zegt wat u doet en waar u voor staat. Van daaruit ontwerpen we uw huisstijl. Die bestaat uit verschillende elementen, afhankelijk van uw business en budget. Naamkaartjes, werfborden, briefhoofden, offertemappen, wielertenues, wagenbeletteringen, mailhandtekeningen, gevelreclame, beursstanden… Zo brengen we uw merk tot leven.

 

Illustraties en infografiek

Uw boodschap wordt beter begrepen als u gebruik maakt van illustraties en infografiek. Doordachte visuals maken complexe materie toegankelijk en licht verteerbaar voor uw doelgroep. Ook voor technische of theoretische zaken bewijzen ze keer op keer hun waarde.

Door ze zowel op schermen, in drukwerken als op muurvisuals of beursstanden te gebruiken, renderen ze optimaal. Omdat een info-graphic geen grote inspanningen vraagt van uw doelgroep, heeft uw boodschap een veel groter bereik. Ingewikkelde bedrijfsprocessen, belangrijke onderzoeksresultaten, sterke commerciële troeven… We vertalen ze met veel plezier naar aantrekkelijke en doeltreffende infografiek

 

POS en packaging

Point of sales-materialen en verpakkingen doen uw producten beter verkopen. Ze zorgen voor meer zichtbaarheid en onderscheiden uw merk van de concurrenten. Nadruk heeft hierin veel ervaring en zoekt mee naar haalbare en efficiënte oplossingen voor elk budget.

Displays, packaging, plafondhangers, roll-ups, banners, posters, vloerstickers, … Het is maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden. Een sterk ontwerp én de juiste materialen zorgen voor spectaculaire resultaten.
Een aanzienlijk deel van deze opdrachten realiseren we in onderaanneming voor derden. U zal er dan ook nauwelijks iets van terug vinden in ons portfolio.

 

Adverteren

Advertentieruimte is te duur om niet optimaal te benutten. Een goed ontwerp is noodzakelijk om die kostbare centimeters te verantwoorden. Nadruk zorgt ervoor dat uw budget optimaal rendeert. Gericht adverteren is de boodschap, zowel online als offline.

Denk daarom goed na over de media waarin u adverteert. Bereikt u uw doelgroep? Zijn er CIM-cijfers beschikbaar en trekt uw advertentie voldoende aandacht? Wordt u omringd door concurrenten of krijgt u exclusiviteit? Krijgt uw sponsorbord geregeld een schoonmaakbeurt?

Nadruk denkt met u mee en ontwerpt in functie van doelgroep én medium.

 

Flyers, folders en brochures

Flyers, folders en brochures zijn het ideale hulpmiddel om producten en diensten in de kijker te zetten. U bereikt er nieuwe en bestaande klanten mee.

De juiste inhoud en vormgeving zorgen ervoor dat uw drukwerk ook echt rendeert. Sterk beeldmateriaal en duidelijke teksten, zorgen voor een optimale impact. De kracht van een goed beeld hoeven we u niet uit te leggen. Maar vaak is het moeilijk om zelf voor beeldmateriaal van topkwaliteit te zorgen. Daarom doen we een beroep op professionele beeldbanken en werken we graag samen met getalenteerde fotografen.

Naast de creatieve en inhoudelijke kant, zijn er ook heel wat technische aandachtspunten. Welk papier is het meest geschikt? Zijn er bepaalde afmetingen en gewichten die gerespecteerd moeten worden? Welke oplage is het interessantst? Onze jarenlange ervaring in drukwerk garandeert een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

 

Magazines, jaarverslagen en catalogi

Of het nu gaat om het ontwerp van een eerste nummer, het restylen van bestaande uitgaves of het opmaken van alle volgende nummers: magazines ontwerpen en opmaken is helemaal ons ding. Periodieken krijgen een vaste plaats in onze planning zodat het hele proces loopt als een trein.

Om als bedrijf al uw stakeholders correct te informeren is een jaarverslag een ideaal hulpmiddel. Niet enkel informatief, maar ook commercieel is het een troef van onschatbare waarde. In alle discretie ontwerpen we het jaarverslag voor uw bedrijf en maken er een aangenaam, professioneel en informatief pareltje van.

Productcatalogi geven een duidelijk overzicht van uw bedrijfsaanbod. Een goede structuur is een absolute must zodat uw klanten snel geïnformeerd zijn. Een sterke grafische vormgeving, duidelijke info en goede beelden vormen de basis. We vertalen waar mogelijk alle terugkerende inhoud naar iconen en illustraties. Doordacht gebruik van infografieken en sfeerbeelden geven uw catalogus een streepje voor op de concurrentie.

 

Collecties en productgamma’s

Zowel voor regionale spelers, als voor internationale grootproducenten ontwerpen we verkoopbare en commercieel aantrekkelijke totaalconcepten.
We doen dat in alle discretie, achter de schermen in onderaanneming. Vandaar dat u ze niet zal terugvinden in ons portfolio of onze referenties.

Het gaat vaak om verpakkingen voor verbruiksgoederen, bedrukkingen voor kledinglijnen, papierwaren, boeken, draagtassen ... Vormgeving is overal!

 

Drukwerk

Nadruk levert al uw drukwerk, zowel digitaal als traditioneel en in alle maten en vormen. Zowel de opmaak als de productie zijn bij ons in goede handen. We zoeken de beste oplossingen en denken met u mee. Door de juiste productiemethode en papiersoort te kiezen, zorgen we voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding.
Huisstijldrukwerken op exclusieve papiersoorten, doorschrijfblocs, klantenkaarten, doktersbriefjes, patiëntenfiches, … We maken met plezier tijd vrij om uw opdracht te bekijken.

 

24 uur–drukwerk

Voor heel wat standaarddrukwerken hebben we maar 24 uur nodig. A3 posters, flyers, tweeluiken, uitnodigingen en naamkaartjes kunnen een werkdag later al klaar zijn. Ze worden digitaal gedrukt op onze standaard papiersoorten. Ideaal voor kleine oplages en spoedopdrachten. Als het echt spannend wordt, kan u op ons rekenen.

 

Pre-press, CTF en CTP belichtingen

Onze roots liggen deels in de prepress-sector waardoor we over een uitgebreide technische bagage beschikken. Diecuts, folies, imposities, rasters en belichtingen kennen voor ons geen geheimen. Drukkerijen, uitgeverijen en andere grafische bedrijven zijn dan ook vaste klanten.
Onze CTF- en CTP-installaties garanderen topkwaliteit en korte levertermijnen. Belichtingen op plaat en film worden snel en efficiënt verwerkt volgens uw specificaties. Contacteer ons voor meer informatie