Nadruk ontwerpt uw websites, huisstijlen, logo’s, advertenties, beletteringen,
magazines, catalogi, e-mailings, ... Kortom, alles om uw diensten of producten
beter te doen verkopen en uw doelgroep te informeren.
Nadruk is uw totaalleverancier in print, web en sign, van concept tot productie.

 
 

Totaalaanpak

Eén vast aanspreekpunt voor al uw communicatie zorgt voor een grotere impact en lagere kosten. Uw tijd en marketingbudget zijn kostbaar – efficiëntie en snelle feedback zijn dus een must. Ons aanbod is uitgebreid en divers, waardoor we een ideale partner zijn voor al uw projecten. Totaalprojecten worden begeleid door één projectverantwoordelijke van begin tot einde. U hebt dus een vast aanspreekpunt voor de calculatie, planning, levering en facturatie.

 

Beter doen verkopen

Uw diensten of producten beter doen verkopen, dat is ons uiteindelijke doel. Dat doen we door de juiste vormgeving, sterke visuals en straffe content te creëren. Commerciële vormgeving is ons stokpaardje, met een ideale mix tussen esthetiek en gezond boerenverstand. Want als het goed gaat met onze klanten, gaat het ook goed met ons.

 

Beter informeren

Zowel voor profit als non-profit is duidelijkheid troef. We ontwerpen, schrijven, schrappen en corrigeren tot enkel de essentie overblijft. Het resultaat? Een uitgepuurde boodschap in vorm en inhoud. Om wat drogere, technische inhoud aantrekkelijk te presenteren werken we sterke infographics uit. Zo krijgt uw doelgroep hapklare en lichtverteerbare brokken voorgeschoteld.

 

Zonder dure woorden

Uw succes vergroten door sterke communicatie, is onze doelstelling. En die realiseren we zonder dure woorden en met beide voeten op de grond. Uw ideeën en productkennis zijn goud waard. U kent uw sector namelijk het best. Onze huisvesting en bedrijfswagens zijn sober en functioneel. We beperken onze overheadkosten tot het absolute minimum. Zo hoeven we die kosten niet door te rekenen aan onze klanten. U betaalt voor realisaties, niet voor sportwagens en designmeubilair.

   

Werkwijzen die werken

Vaste werkwijzen en procedures werken vaak het best. Klinkt misschien saai, maar ze vormen wel de basis van de meerwaarde die wij u kunnen bieden. Ze leiden creativiteit in goede banen en zorgen voor concrete eindresultaten. En daar draait het tenslotte om. Nadruk wordt geregeld ingeschakeld in bestaande bedrijfsprocessen. We integreren ons naadloos en discreet in uw workflow. Zo voelt het alsof u zelf een grafische afdeling in huis hebt, maar enkel op die momenten dat het nodig is en zonder vaste kosten.

 

Discrete onderaanneming

Een heel belangrijk deel van onze omzet realiseren we in onderaanneming. Organistoren van evenementen, communicatie- en marketingbureaus, uitgeverijen, beletteringsfirma’s en marketing- en salesafdelingen van grote bedrijven zijn bij ons vaste klant. In alle discretie werken we achter de schermen alles voor u uit. Zonder gezeur en zonder dat uw klanten daar iets van hoeven te merken. Als vaste klant kan u rekenen op de nodige professionaliteit en prioriteit. Vanzelfsprekend worden opdrachten in onderaanneming nooit vermeld op onze site en worden geheimhoudings-overeenkomsten nauwgezet nageleefd.

 

team en gerief

Ons team is zorgvuldig samengesteld uit gemotiveerde mensen met achtergronden en opleidingen in complementaire sectoren. We sparen elkaar niet, stellen kritische vragen en tillen elkaar naar een hoger niveau. Een nauwe samenwerking tussen creatieve, technische en commerciële breinen zorgt voor een uitgebalanceerde en efficiënte totaalaanpak.

Onze creatieve print- en webdesigners kunnen rekenen op de professionele support van efficiënte dtp-specialisten en developers. En onze proofreaders nemen alles meedogenloos onder de loep vooraleer we uw boodschap op de wereld loslaten. Voor bepaalde gespecialiseerde taken kunnen we rekenen op doorwinterde freelance partners waarmee we al jaren samenwerken.

Investeren in materiaal, software en opleidingen zit in ons bloed. Want stilstaan is achteruitgaan. Om snel en efficiënt te werken, investeren we voortdurend in hard- en software, betere internetverbindingen, beeldbanken en opleidingen. We hebben heel wat productiecapaciteit in huis en kunnen een beroep doen op een selectie van streng geselecteerde partners.

 

Klanten

Nadruk werkt voor heel verschillende klanten. In ons klantenbestand vindt u multinationals, kmo’s, overheden, vzw’s, eenmanszaken en vrije beroepen. Die diversiteit houdt ons met beide voeten op de grond en garandeert u een aanpak op maat. Uw verwachtingen en behoeften staan altijd centraal, niet de onze. Een gemeenschappelijk kenmerk van onze klanten is dat ze meestal meer houden van praktijk dan van theorie en kiezen voor een concrete, no-nonsense aanpak. Een belangrijk deel van onze activiteiten voeren we uit in onderaanneming. Vanzelfsprekend in alle discretie – meteen ook de reden waarom we slechts een klein deel van onze realisaties op onze site tonen.

Techniek en Industrie

B2B is heel belangrijk voor ons. We werken ook veel en graag voor technische sectoren. Want net daar is de uitdaging het grootst. Het zijn vaak (op het eerste gezicht) minder sexy producten en diensten die ons leven ingrijpend verbeteren. Sectoren zoals pharma, engineering, bouw, IT, medical, legal & finance liggen ons nauw aan het hart.

Horeca & Retail

In horeca & retail hebben we al heel wat kilometers op de teller. Rechtstreeks voor de ondernemers zelf, maar ook in onderaanneming voor derden. We vinden het dan ook een feest om sterke totaalconcepten samen met u te ontwikkelen. Vanaf het logo tot verpakkingen, outfits waarin uw medewerkers stralen, straffe cadeaubons, uitnodigende visuals voor uw interieur, … U vraagt, wij draaien.

Overheden en non profit

Ontwerp en opmaak voor overheden en non-profitorganisaties vraagt een specifieke insteek. Terwijl andere opdrachtgevers de nadruk op verkoop leggen, focussen we hier op informeren. Duidelijke, hapklare boodschappen die uitnodigen om gelezen te worden, zowel naar vorm en inhoud. Vacatures, informatiecampagnes, infopanelen, huisstijlgidsen – helemaal ons ding.

Vrije beroepen

Of u nu notaris, dierenarts, boekhouder, advocaat bent of eender welk ander vrij beroep uitoefent, Nadruk staat u bij met raad en daad. Als vaste partner kan u met al uw grafische communicatie bij ons terecht. Eén aanspreekpunt van ontwerp tot levering zorgt ervoor dat uw noden optimaal en efficiënt ingevuld worden.
Nadruk verzorgt voor u het hele traject van ontwerp tot realisatie. Zo kan u focussen op uw kernactiviteiten en bent u verzekerd van professionele ondersteuning voor al uw online en offline communicatie.