tint!

Tint! is uw partner voor het betere schilder- en decoratiewerk. Door de ideale combinatie van productkennis, ervaring en passie voor interieurinrichting, biedt Tint! totaaloplossingen. Zo kan u als opdrachtgever lekker achteruit leunen en gewoon genieten van het eindresultaat.

Het unieke karakter van Tint! werd ook doorgetrokken in de bedrijfscommunicatie. Nadruk ontwierp een duidelijk en origineel logo, met een lichte focus op een vrouwelijke doelgroep. Klinkt misschien cliché, maar als het op interieurinrichting aankomt, is het toch nog vaak de vrouw die de broek draagt. 

Na het logo werden ook de naamkaartjes, het wagenpark en de website onder handen genomen. Alles in dezelfde herkenbare en tijdloze stijl en ondersteund door de nodige sprekende beelden en quotes.

Voor de drukwerken en de wagenfolies werd resoluut gekozen voor topkwaliteit. De naamkaartjes kregen een speciaal beschermlaminaat voor een grotere duurzaamheid en een aangenaam en kwalitatief gevoel. Voor de wagenbelettering werd voor gelamineerde carwrap folies gekozen van 3M. 

 

www.tint-decoratie.be

  •  
« TERUG
tint!
tint!
tint!
tint!
tint!